Annons

Annons

Double chocolate chip cookies

Dubbelt upp med choklad och dubbelt upp med gott helt enkelt! Tips är att ha i lite kanel i smeten så får du en härligt julig smak på cookiesarna.

Foto: Sofia Henriksson

Foto: Sofia Henriksson

Double Chocolate Chip Cookies

300g smör
2 dl socker
2 1/2 dl brun farin
2 ägg
1 tsk vaniljpulver
7 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
1/2 dl kakao
200 g vit choklad

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa sockret och äggen. Smält smöret och häll i under vispning.
3. Häll i övriga ingredienser och den grovt hackade vita chokladen. Forma till kakor, lite större än femkronor och lite tjocka, som en boll som är lite tillplattad. De fyter ut i ugnen. Grädda i 10 minuter låt svalna på galler.

Annons

Inte nog med dessa kan ni kolla in mina Trippla chokladcookies och Mina bästa chocolate chip cookies!

Läs också

Kommentera

Annons

Senaste från Matmagasinet

Annons

Laddar