Annons

Annons

Key lime pie

Kanske den lättaste och snabbaste desserten att svänga ihop, och oh så underbart gott det är! Syrligt och sött med krisp och kräm. En riktig höjdare!

Recept på Key lime pie. Foto: Sofia Henriksson

Recept och foto: Sofia Henriksson

Key lime pie

Botten
300 g digestivekex
75 g smör

Fyllning
1 burk kondenserad mjölk
4 äggulor
1 dl limesaft

Gör så här
1. Sätt ugnen på 200 grader. Mixa digestivekexen. Smält smöret och rör i mixen. Tryck ut smeten i en form och grädda 8 minuter mitt i ugnen.Låt svalna.
2. Rör ihop den kondenserade mjölken med äggulorna och limesaften, vispa inte. Häll över pajbotten. Ställ in i ugnen på 175 grader i 13 minuter.

Annons

Lätt som en plätt och skrämmande gott.

Fler skrämmande goda efterrätter

Världens godaste chokladpudding

Roscupcakes med kokos och vanilj

Lyxig brownie med chokladsås och havssalt

Läs också

Kommentera

Annons

Senaste från Matmagasinet

Annons

Laddar