Annons

Annons

Kokostoppar med chokladkross

Enklare recept får du leta efter! De är till och med orimligt goda för det lilla arbete som du lägger ner. Sist men inte minst är det en enkel sötsak att baka till den som är glutenintolerant. Med chokladkross i kokostoppen blir den extra lyxig och snygg.

Foto: Sofia Henriksson

Foto: Sofia Henriksson

Kokostoppar med chokladkross

50 g smält smör
200 g kokos
1,25 dl socker
2 ägg
150 g grovt hackad mörkchoklad

Gör så här
1. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen, och rör om. Låt svälla i 15 minuter.
2. Tillsätt chokladen och klicka ut toppar på en plåt. In i ugnen på 175 grader i 15 minuter så de får fin färg.

Sugen på fler fikafavoriter?

Färgglada cakepops med vitchoklad

Annons

Mina bästa chocolate chip cookies

Vaniljsnurror

Knäckiga små äppelkakor

Läs också

Kommentera

Annons

Senaste från Matmagasinet

Annons

Laddar