Annons

Annons

En helt vanlig kladdkakans dag

Jag tänkte ju börja blogga mer regelbundet och inte bara recept varje gång. Mest för att jag tänker att det kanske är roligare att följa då!

Enkelt mellanmål. Foto: Sofia Henriksson.

Enkelt mellanmål. Foto: Sofia Henriksson.

Ja idag är det ju den kära svenska kladdiga kakans dag. Trots mitt inlägg i förmiddags så firar jag dagen utan kladdkaka. Inte aktivt men jag har bara inte haft tiden att slänga ihop en. Plus att jag har ett överflöd av bullar kvar från igår så jag känner att det vore onödigt att baka nytt.

Annons

Så nu testar jag det här med att blogga mer om min vardag och idag kan jag säga att det inte varit någon sensation i matväg – som det sällan är på vardagar. Men jag bjuder på en bild av mitt mellanmål. Jag vill alltid ha mellanmål och idag blev det smörgås med prästost och gurka samt en skål yoghurtkvarg med musli. Ofta toppar jag med extra kokosflarn och bipollen också!

Ikväll ska jag laga torskrygg, kokt potatis, ärtor och vitvinssås! Mums! Om det inte är för mörkt fotar jag och lägger upp receptet.

Här kan ni om ni är sugna hitta några goda chokladrecept!

Hallon- och chokladtartletter

Nyttig chokladmousse

Lyxig brownie med chokladsås och havssalt

Läs också

Kommentera

Annons

Annons

Laddar