Tiramisu med Malibu
12 Savoiardikex
1 1/2 dl kaffe
2 ägg delade i vita och gula
5 msk socker
1-2 msk Malibu
250g mascarpone
2 msk siktad kakao
Gör så här
1. Brygg kaffet och låt svalna tillsätt 1 msk malibu.
2. Vispa äggvitan till ett fluffigt skum och tillsätt lite sockret i taget. Vispa ägggula och mascarpone med 1 tsk malibu. Vänd ihop äggdelarna till en slät smet.
3. Doppa kexen i kaffet och lägg ut i botten av en form (ca 20×30 cm). Fyll på med hälften av äggfyllning. Gör ytterliggare ett lager av kex och sedan ett till lager fyllning. Låt vila i kylen minst 2 timmar helst över natten. Toppa med siktad kakao innan servering.
Du kan också testa att göra min goda cheesecake-tiramisú!